Monogram Lux

O Nama

Kontaktirajte nas

Prenoćište Monogram Lux je deo grupacije MV Monogram. Monogramlux je, kao i ostali objekti koji se nalaze u okviru grupacije, sinonim za kvalitet u uslužnom sektoru.

Sa 22 smeštajne jedinice Monogram Lux je pozicioniran nedaleko od centra grada i predstavlja idealno mesto za vaš boravak, bilo da putujete zbog posla ili vam je potreban predah na putu. U sklopu objekta se nalazi picerija, u kojoj ćete moći da uživate u ukusima prave italijanske kuhinje.

Sadržaj

22 smeštajne jedinice

Lobi sa recepcijom

Picerija sa baštom

Parking

Gde se svaki detalj brine o vašem uživanju

Luksuzno iskustvo koje će vas osvojiti

Izvan naših vrata, čeka vas čarobna okolina Inđije koja oduzima dah! Prošetajte šarmantnim ulicama grada i otkrijte bogatu kulturnu baštinu, istražite netaknutu prirodu koja vas okružuje. Bez obzira na vaše interesovanje, ova regija nudi nezaboravna iskustva za sve avanturiste.

Provedite dan istražujući slikovite pejzaže, šetajući pored jezera ili posetite obližnje znamenitosti koje pričaju priču o istoriji i tradiciji ovog područja. Otkrijte skrivene dragulje i doživite harmoniju između čoveka i prirode u srcu Vojvodine. Dobrodošli u oazu mira i inspiracije!